2010-09-16

Värmande tävling hos Moa-Regnstorm-blommor i vas- fjärilsräddning

Dessa fina handvärmare kan du vinna hos Moa http://moaslovelythings.blogspot.com/2010/09/nu-tycker-jag-det-ar-dags-igen-en.html#comments Naturligtvis ska jag vinna, men hon säljer också så visst kan flera få såna fina godingar!! Det behövs nu när kylan är på väg. Idag har vi haft full storm redan o grannen hade en sån fin Pyramid träd- En gammal enbuske som gav upp,, 3-4 m hög o den har han lyckats klä in med Murgröna- Nu ligger den på gräsmattan!!! Men jag hade aktion Fjärilsräddning i går. När jag skulle tömma regnmätaren hittade jag denna stackars kålfjäril flytande i den.Tog försiktigt o satte upp den, fick lite sockerkorn o efter 2 timmar kom solen och då flög lilla jag bort o satte mig i Fjärilsbusken. Vilken överlevnadsförmåga på ett sånt litet liv. Ngt att lära- TA NYTTA AV DEN HJÄLP DU FÅR -- LEV LIVET SÅ LÄNGE DU KAN- DU KAN MER ÄN DU TROR? Även om du är långt nere i eländet så finns det hopp Det är inte dumt att få "LUKTA" på blommorna lite till ........ stens färger hittar man där ute o mycket vackert MÅLAS fram i moder natur. Det är gott att kolla på alla bloggar, titta på Era foton o läsa upplevelserna. Gott är också korten i det egna arkivet, som minner om allt trevligt som har timat. Så delar jag med mig av denna ljuvliga Luktärtsbukett Känner Ni doften????????? Den står på vårt köksbord o doftar så --
Då kan vinden tjuta där ute-
o regnet piska på rutan........ Jag gömmer näsan i buketten o
NJUTER
Må så gott Ni allihopa-- vi bloggas snart igen. STORA KRAMEN
NINNE

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jo nog har det blåst inatt alltid. Mina keramikankor på ballkongen lå på rygg imorse=)=)
Dina tankar är fina,håller med till 100%
Ha nu själv en riktigt skön dag.
Kram

ingersord sa...

Jag var uppe i det blå medan stormen ven runt vingarna. Den värsta flygturen i mitt minne....

Bea sa...

Hej vännen!
Tack för dina alltid så rara kommentarer! Jag blir alldeles rörd av din vänlighet!

Hösten lurar bakom knuten med grå-väder, regn och rusk, men friska höststormar har vi skonats ifrån ännu i höst.

Hoppas vi får några soltimmar i veckoslutet för att få njuta av färgprakten i träden.

Önskar dig ett riktigt skönt veckoslut!
Varm kram / Bea

Glädjekällan sa...

Här klarade vi oss ganska bra från blåsten.
Precis som du sticker jag gärna näsan i luktärterna på köksbordet. Dröjer frosten ett tag till kan jag nog plocka fler buketter.
Ha det gott
Birgitta

Susie på Stjärnarve sa...

Visst ska man vara rädd om dom små liven och vilken tur den hade att ni hade fjärilsbusken i närheten!
Nu har blåsten - och hösten - kommit hit. T.o.m. här mitt i skogen blåser det förskräckligt och det är vi inte vana vid. Den stora plåtkrukan vid ingången med jätteverbenan har blåst omkull två gånger, så nyss var vi ute och flyttade den till "vinterstället" med hjälp av en pirra (säckvagn). Alltså längst in i hörnan vid ytterdörren, där står den skyddat!