2010-04-21

April- april Ja det är så säkert så!!!!!

I går em regna det o tempen bara sjönk ner o ner kl 22 var gräsmattorna vita,,,,,,,,,,,,, --1 grad. Kikade ut i morse o då var snön borta--- men inte var det ngt skönt ute. +3 hade det orkat upp till vid 10, men det BLÅSTE KALLT. Vad var bättre än göra lite bullar ?? Kan ni tänka att jag kom på att fota dem också innan de åkte in i frysen?? På kvällskvisten sken SOLEN o jag fick ju tvunget ut o se hur illa natten hade farit fram med blommor o grönt.?? Det var ganska bra. Magnolian hade öppnat lite lite till, men klarat sig fr brunfläckar av frost.../// ,Men de kommer väl i natt??????? Har varit ute o klätt på de andra, som jag vill ha kvar o som jag räcker till//. Mina primulor / röda Gullvivor, fast lite större / lyste också i rabatten o Vårkragen har stora knoppar,,ja där stod visst pärlhyacinter också, men de har jag lite varstans- så de räknar jag inte såå. Jag kröp fram på norrsid o fotade mina Julrosor också, men nu vill datorn inte lägga in dem Ni får se dem en annan dag NU SKA JAG LÄSA BLOGGAR och måste tacka för komment. osså hör Ni alle godingar Ni kan väl SKAFFA FRAM LITE VÄRME?? så vi slipper bli så kalla om handen?? Ni får ha en VARM KRAM iaf. NINNE

5 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Se där! Snö på marken, och bullbak, samma här! Däremot så blommar din magnolia, min är bara små knoppar på än så länge, så det dröjer nog ett tag innan de slår ut. Ha det!

Anette sa...

Här var det vitt på marken i morse, men nu kommer solen och smälter "eländet". Baka bullar skulle jag också göra, men jag måste visst köpa pärlsocker först........inga bullar utan pärlsocker tycker familjen. Låter som om du har mycket fint som blommar hos dig. Jag har bara vårlökar fortfarande, men julrosorna har börjat slå ut. Men blir det bara lite värme igen så exploderar det väl! /
Ha en bra dag. Kram Anette

Glädjekällan sa...

När jag vaknade var det rimfrost ute. Nu vill jag ha lite mer värme. Har sett den den ev skall komma till helgen, hoppas det.
Vilken härlig vårblomning du har!
Ha det gott
Birgitta

Anonym sa...

Va ni är flitiga!! Jag får så dåligt samvete:). Varit inne på en blogg som hade bakat bröd som såg jättegott ut. och nu dina GOA bullar. Man blir ju bara så sugen!
Ha en bra dag
Kram

mammi sa...

Det är inte du heller som håller tag i värmen. Var ute i morse, nåja, och "matade" mullvadar, höll på att frysa ihjäl.
Trodde i dag att det var Hjalmar som strulade, men då har han ju snott runt halva jorden enl nyheterna
Kram Marianne