2010-05-25

+7gr.Blåst,regn men efter kom SOLsken

Dagen har varit hemsk-vädermässigt sett MEEN mot sen em blåste regnskyarna bort och det blev en promenad iaf. Solen silade ner genom vårgrönskande träd o buskar och där ute hade de första Liljekonvaljerna börjat slå ut. Måste bara dela med mig av årets första bukett. KÄNNER NI DOFTEN?? De små Löjtnanhjärtan fick följa med in. Stormbyarna hade burit sig illa åt med min fina buske Men den fick mer stöd så nu kan vi njuta lite till av den, även där ute. Njut nu Ni med FÖR EFTER REGN KOMMER SOLSKEN!!!! VARMA KRAMAR fr NINNE

6 kommentarer:

ormbunke sa...

Ja här har det inte heller varit bästa väder. Inget rädgårdsväder precis. Tack för dina senaste inlägg. Har haft en trevlig stund. Jag hoppas du känner dig starkare?
Så kul med växtmarknaden. Det var väl en del därifrån som fanns hemma hos dig förra året. Paprikan och chilin tog jag fröer av som nu har satt fart. Skall bli spännande och se om det blir samma.
Det har blåst enormt idag. En låda som jag frösått vallmo i blåste bara iväg. Så adjöss med den.Sen håller grannen på att lägga plattor och det slipas och stenmjölet yr över vår trädgård.
Liljkonvalj har vi också på bordet då gubben fyllde år häromdan och dottern hade dem med sig.Hoppas det blir bättre väder i helgen så det går bra på växtmarknaden. Ha de gott. Kram Anita.

IreneL sa...

Här kom det aldrig någon sol utan det var mulet och kallt hela dagen! Så fint med liljekonvaljbukett! jag såg att mina liljekonvaljer som jag har i trädgården börjar att blomma..underbart!
Ha en fin kväll! / Irene

Mimi sa...

Jo, jag kände doften ända till Åbo!!!! Fint! Hälsn Mimi

Tigris Predikantan sa...

Hoppas jag kan plocka oöverblommade liljekonvaljer till studentens fest om dryga veckan.
:)

Maria i Sennan sa...

Jodå..här doftar det också underbart i skogsbacken...tänker gå ut och ta med lite doft hem..efter regnet..ha det..Maria

Anonym sa...

Nog känner jag den underbara doften alltid.
Bara vi kunde få lite stabilare väder så hade vi blivit glada=)
Hoppas allt är bra.
Ha en skön helg
Kram