2010-11-25

-3,5 gr. 10-15 cm snö 25 nov. i Skåne- NÄHÄ

Så illa ser det ut hos mej idag. Då blir det faktiskt så att man gör precis det som man inte ska - enl. mig själv o mina principer??? Minst en dag för tidigt!! Jag tände adventsstjärnan ikväll den vill jag tända för Er alla för visst är det lite väl mörkt o kallt.?? Här är ett av mina adventsfönster, nyputsad innersida, nytvättade gardiner o lite omändr.på blommor. Det ska komma ngn riktig julblomma senare...2 kort-- Det första tog jag m blixt, men det andra med Night inställn.Skulle naturligvis haft stativ, men det gitte jag inte.---- Jag ville bara att ni ska se de snötyngda buskarna ute på gatan. Så här ser Ni hur det ser ut i trädg. Ok det är vackert, men en månad för tidigt för att vara hos oss... Idag har vi iaf haft lilla Tessie /torsd./ o då får vi ut i snöyran o traska- om vi vill eller ej, men det vill vi!!-- Här i parken är det kul att springa omkring, o vi kan gå på gång o cykelbanan-nyplogad- så det passar oss fint. Där var bättre plogat än på gatan, o där var dessutom halt, så man fick vara noga med hur man gick Adventsljusen har jag inte tänt än så de får ni se en annan dag Måste ju bara visa en värmande gåva jag fick...Ja den värmer väl inte mej direkt, den passar precis till mobilen, men visst värmer det mig osså.
En lycklig gammal mobil?? Så får stjärnan lysa o värma Er alla härliga bloggkompisar Ta väl hand om Er, Era nära o kära, Stressa INTE inför julen
Var försiktiga om Ni behöver ut på vägarna MÅ VÄL ALLTSÅ för dé gör jag
Så ses vi här på bloggen snart igen??
Stora kramen
NINNE

4 kommentarer:

Bea sa...

Hej!
Mysigt med adventsfönstret och vacker belysning.
Idag skall jag fixa lite med alla adventsstakarna osv för att få den rätta känslan av att julen närmar sig. Nej, ingen stress!
Så mycket snö ni har, hoppas att det inte ställer till stora besvär i trafiken.

Skönt att paketet nått dig! Ibland händer saker i postgången som man inte förstår, jag fick nämligen en paket sänt av en bloggvän för en tid sedan och det kom aldrig fram!!

Önskar dig en riktigt skön helg!
Kram /bea

fotopunktMis sa...

Okay..jag har tjuvtänt..kunde inte låta bli när snön föll utanför..tog chansen om utifall det blir den vinter vi får....
Ha det..Maria

Susie på Stjärnarve sa...

...att man tackar för den tända adventsstjärnan, ska genast gå och ta fram mina belysningar!

Anette sa...

Lite har jag också julpyntat, men jag tror vi tar det lite lugnare med allt pyntande i år. Det blir ju så mycket att plocka bort efter jul annars. Dessutom bryr sig barnen inte så mycket längre. Det var värre förr eller bättre beroende på hur man ser det ;-)

Ha en fin helg. kram Anette