2010-11-06

lite gnäll--Varje tid har sitt-Njut hösten både inne o ute

I torsd. lugna det ner sig efter 2 dagars storm o regn. Efter promenad skulle jag göra ett litet torsd. inlägg. Trodde jag?? Först la telefonen av o sen även datorn Fy vad man blir less när grejorna inte funkar. Datorn fick vi tillb. igår em, men telefon lär dröja-- 5 arb.dag,-- Tur det finns mobiltel. De flesta löven hade klätt marken i ett bruntaktigt täcke, o lilla Tessie hade mycket att nosa efter. I trädgården finns fortfarande ngr blommor Den ljuva penséen o en liten Gullviva tittade förskräckt fram Visst längtar man VÅRen när man gör såna fynd och denna höstaster VAD DEN LYSTE I RABATTEN. EN liten blomma i ensamt majestät. ALLA BLOMMORNA och TÄNDA LJUS här inne i stugan, skickar jag så som en VARM NOVEMBERHÄLSNING Ta väl hand om ER själva, Nära o Kära Det är Ljuspunkterna vi ska finna o minna Stor Varm KRAM NINNE

14 kommentarer:

Bea sa...

Hej!
Visst är det skönt att få gnälla av sig lite grann, när allt strular till sig med tekniken som man är sååå beroende utav!
Små färgklickar fortfarande hos dig och mysigt med tända ljus, det brinner hos mig också :)
Må gott!
Kram /bea

ormbunke sa...

Det är inte roligt när det strular med tekniken. Tur att det finns mobiltelefoner.
Så härligt att få se lite blommor hos dig. Här får man nog tänka inomhusblommor ett tag framöver.En amaryllisknopp har redan börjat växa till sig men är lite vingklippt då jag skar av en bit av toppen. De vita julkaktusarna blommar också . Det blir ju lite tidigt. Och blåvingen blommar.
Nu blir det att tända ljus och se på TV. Ha en skön fortsatt helg. Kram. Anita

NinaVästerplana sa...

Du har otur med din dator..... strul-Hjalmar!
Visst blir man glad när man hittar tappra senblommare.... Jag har en liten gentiana som fortfarande lyser blå i rabatten ;-)
Ha´t himla gôrgôtt i höstmörkret
Nina

Rosor och ruiner sa...

Gnälla måste man absolut få göra ibland, och datorer som inte funkar kräver gnäll :o) Våran dator har blivit så seg, så jag morrar lite varje dag....bara man inte glömmer att glädjas åt det som är bra!
Ha det gott!

Susie på Stjärnarve sa...

...det är helt otroligt vilka dator - och telefon - problem ni har. Inte kul, för bor man på landet har man ju ett enormt behov av att kunna nå ut.
KRAM
Susie

Anni sa...

Hittade du en gullviva! Otroligt! Hoppas den inte har frusit ihjäl nu, för idag var det verkligen kallt!

mammi sa...

Taskigt med både tel. och dator. Men vi kan väl prata med varandra via röksignaler ??? som indianerna gjorde. Avståndet är väl rätt lagom. I vilket fall som helst, så funkar ju din kamera, härliga bilder.
Kram

Anni sa...

nej då, jag har inte speciellt höga krav, är van vid att saker kan gå fel - men jag behöver ju inte hjälpa till själv...

Möllebacken sa...

Att man ska behöva vara så beroende av tekniken.
Vilken ljuvlig liten gullviva, helt fel tid för den stackarn.
Vill tacka för ditt inlägg hos mig, det värmde.
Kram Pella

Gunilla sa...

Vilka fynd du gjort.
Här är allt täckt med ett vitt täcke.
Hoppas att all grönska njuter av att vila till nästa år.

Ha det gott
Gunilla

Glädjekällan sa...

Här gick strömmen en kväll under veckan som gått. Jag får abstinenssymtom direkt. Förstår hur du känner det med både telefon och dator.
Detta med att ta vara på varandra och gammal kunskap som du skrev om hos mig: Tror man måste ha upplevt en mänsklig förlust innan man kan förstå vad det verkligen handlar om.
Trevlig helg
Birgitta

Bea sa...

Hej!
GRATTIS du vann min Spa-korg!!
Sänd mig din adress och den kommer på posten :)
Kram /Bea

Rosor och ruiner sa...

Grattis till vinsten! Vad roligt att du vann!

Sirpa sa...

Grattis till vinsten hos Daggdroppen! Ha en skön söndag!
Kram Sirpa