2011-02-11

Vitt igen,men nu vet vi!!! De små står där o väntar--Blå,svart Cannonpatron bortskänkes!!

Fredag o kanske lite sol i morg.?? Hann inte mer än "ta igen sig" efter stormen såå är det dags igen för mera vitt-- men här nere kan vi glädja oss åt att det verkar inte bli ngr större mängder. Slippa skotta iaf.??? Stormen härjade ganska vilt här, natten till onsd. Det blev en ganska sömnlös såväl som strömlös natt. Grannens staket var inte fäst ordentligt så två stora sektioner flög ut på gatan, nära vår uppfart där bilen står ute--- Det stannade på gatan- tack o lov. I parker o skog häromkring var det ganska många träd som låg. o när vi kom ut på morgonen satt denna lilla Koltrast bredvid trappan- Tyvärr hittade vi honom igår inne bland buskarna...hel o fin så det var tydligen blåsten som hade stormfällt även honom!!! Men där ute i rabatterna står Julrosor Vintergäck o Snödroppar o väntar på att slå ut. Vi får göra som de Vänta---------- vänta på bättre tider Kanske är det bra med den lilla snön som kom? den skyddar kanske lite.. Det är flera som har utlottn. på G. Titta i min vänst.spalt. Snart är det även tid för VÅRTECKENSUTMANINGEN!! Jag har ny skrivare.Min gamla åkte ut men Är det ngn som har en Cannons PIXMA IP 4200 (kanske fler skrivare har samma patron?) Jag har 2 Svart CLI-8BK och3blå CYAN-8BK, Jag skickar dem gärna om det är ngn som kan anv. dem Annars blir det bara soperna?? Får sluta med veckans tankeord i min almanack Kompromissa inte med dig själv. Du är allt DU har!! Janis Joplin Nu vill jag önska ALLA EN RIKTIGT BRA HELG Var rädda om ER själv o Era kära!! NINNE

7 kommentarer:

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Hej Ninne!
Jag kikar in som hastigast hos dig. Kul att du ville följa min blogg.-)

Tack för att du länkar till utlottningen, och lycka till på tisdag!
Ha en go helg du med, kram Hillevi

Lena/isis sa...

Härliga vårtecken....Kul med vårteckensutmaningen. Tror att jag ska bli med i år. Kram

Susann sa...

Vad skönt att se lite vårtecken, de syns inte hos oss ännu, det blir en runda då&då.
Sattte 2 julrosor på sen sommaren & hoppas snart få se dessa.
Ha det gott/ Susann

Susie på Stjärnarve sa...

Vilken tur att ni inte fick in staketet på tomten eller på bilen. Puh!
Man kan tro att vi bor i helt olika världar, här är det MASSOR av snö. Den gamla hann ju aldrig gå bort och nu har det kommit mer ovanpå den, inte kul! Man fasar ju för vad som ska hända när dom här massorna börjar smälta!!
Var ute på en kort prommis nyss med Penny och tog några kort och eftersom jag inte har något bättre att visa så får jag väl återigen lägga ut vinterbilder fast jag hade bestämt mig för att inte göra det.
Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med grejor till skrivaren, har en Cannon IP4600.
TREVLIG HELG!
Susie

Rosor och ruiner sa...

Tack, men jag har en annan sorts skrivare, men det är klokt om någon kan använda patronerna, synd att slänga bara...
Ha det gott i helgen!

mammi sa...

Vi har väl ungefär likadant som ni. Jaha du har köpt ny skrivare !!! jag fick nöja mig med nya färgpatroner. Nej jag bara skojar!!!Men det har gått åt en hel del, efter alla kartor och jag vet inte vad, som är framme hos både Din Del och Eniro på måndag. Vi har ju äntligen "flyttat" från Eslöv, men vägbeskrivningen går till Älmhult.Är väl inte konstigt att man är sk-tförb. I över 2 mån. har jag "bråkat" för att få det korrekt.
Skall på fest i kväll, så man har ju lite positivt att se fram mot.
Kram

4U2! sa...

Hoppas du haft det gott och kanske lite sol idag?