2010-03-03

Oj oj det är inne på den 3dje MARS.o jag har bara letat fel i dagarna 5

Men Nu är jag här på riktigt- så att säga. (än en gång TACK vareMaria) Dagarna har stuckit iväg såå fort. Jag skulle ha in Mars månadsbild o HÄR KOMMER DEN

Ser Ni de blå gluggarna mellan molnen ? SOLEN strålar o värmer o töar bort snön. På gången fr.altan till fågelbord ser man tom gräs Det är Bara så härligt.

JAg vill också tacka all Er som uppmuntra mig o sakna mej osv. Om ni visste hur nära jag var härom natten, kl 3.15, stiga upp och trycka på TA BORT knappen på skärmen.När jag sen skrek på hjälp, så kom Ni in med era glad tillrop.. Då ger man inte upp såna goa kompisar. TACK för alla goa kommentarer. Tänk om man kunde få ser Er här i trädgården till sommaren, det är en önskedröm Ja nu ska jag sova lugnt i natt och i morgon är vi lovade ännu en soldag.

Önskar ER ALLA EN SOLIG fortsatt vecka KRAMAR på Er från NINNE

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt att det fixat sig nu och att du hejdade din lust att tryck på delete knappen, vad tråkigt det skulle vara om du inte bloggade.
Ha det gott
Kram Susanne

Anette sa...

Vad härligt att det löste sig! Det är ju så mycket lättare att följa er när blogglistan är ok. /Anette

Lena/isis sa...

Ååå va´bra att det ordnade sig. En del är så duktiga på det här med datorer. Men vad var det för fel? Kram

NinaVästerplana sa...

Visst är det förunderligt att gräset är grönt redan..... Såg det när det smälte undan på nerfarten.... aldrig har väl ogräs väckt såna heta känslor ;-)
Ha´t himla gôrgôtt
Nina

Susie på Stjärnarve sa...

Vad skönt att allt ordnat sig till sist! Precis som Anette skrev så är det svårt att följa folk när blogglistan inte fungerar. Ser skönt ut med blå himmel, fast det vore bättre om det kom lite värme också!

ormbunke sa...

Här smälter det på dagarna så snön kryper sakta tillbaka över gräsmattan. Men i natt var det 10 gr. kallt så det fryser på igen. Men så länge det inte snöar igen så får man va glad. Nu skall jag plantera om min fuchiorsticklingar som jag köpte igår. Hoppas de tar sig. Kram Anita

Susie på Stjärnarve sa...

Tittar du in hos mig har du en liten utmärkelse att hämta!

mammi sa...

Va bra att det löste sig Jag var ju inte precis till nån hjälp. Och så skiner solen som bara den, och vad händer? Jo jag ser hur fruktansvärt smutsiga fönstren är. Ingen här i huset förut om jag, bryr sig. Så länge vi kan se grannens hus är det ingen fara sägs det.
Kram
Marianne

Glädjekällan sa...

Grönt gräs - nej här är allt bara vit, vit, vit...
Trevlig helg
Birgitta