2010-03-14

Vårteckensutmaning-v.11. Idag blev det trauma direkt

Efter lunch idag så blev det ut på altan o sola näsan En runda i trädg. för nu hade det töat undan lite inne vid huset +7 o då såg det ut såhär... Satt väl en timma o gotta oss Då drev det upp skyar- gråa- kusliga, så vi drog oss in i huset. Efter en liten stund var det MÖRKT - Snön dalade ner, nej snarare en snöblandad hagelskur..Så här såg det ut!!!!!!! +3. Det är vad som här kallas Vårnaddarna? Tror jag..Hoppas jag... När de har trillat ner--DÅ kommer våren? Får förgylla upp det hela med -- vad som komma ska-- Så här såg det ut den 12 mars 2009 i samma rabatt. Vi se hur det ser ut nästa vecka Klicka er in nedan- så får ni se vårtecken från hela vårt avlånga land http://humlebacken.blogg.se/2010/february/deltagarlista.html Nu börjar Ni en ny arbetsvecka, så och vi 70+ . Här ska passas hus o hundar-hos barnen lite grejande på hembygdsför./om vi hinner med/ Dessutom har jag ff inte fått ordning på mina hemflyttade Pellisar.. Begriper fortfarande inte hur ni unga hinner, jobba, sköta hemmet o vara såå in i bomben trevliga o duktiga på att blogga o skicka er kreativitet vidare. Ha nu en bra, go o vårlik vecka. Bamsekramar Ninne

5 kommentarer:

Bea sa...

Oj, jag längtar efter våren med de första krokusarna osv, men usch för bakslag och blötsnö.
Ja, hur hinner man jobba, det har jag funderat på många gånger, när den lediga dagen spenderas på att först njuta av morgonkaffet i lugn och ro, därefter vänta på dagstidningen osv
Många varma kramar / Bea

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Ja du, säg det....vi stackars under 65are.
Imorgon bär det återigen till kontorslivet, fem dagar i streck.
Men med varje dag kommer jag mitt drömyrke närmare: att vara pensionär ;O)
Mannen min är lycklig lottad, han pensionerade sig redan - efter ett job som lärare, och inte en dag för tidigt!
Nu ska jag måla konsolerna till verksta´n.
Sedan utmanar jag gubben min att spela ett par rundor Boggle ( spel där man kastar tärningar med bokstäver på...där man ska bilda ord i ett språk som vi väljer innan spelet börjar. Vi skifter mellan svenska, tyska och engelska. Hur roligt som helst.
Och de små grå få jobbar som bara det ;O)
Kram till dig.
Petra B.

Monica sa...

JA det är gott att ni har att göra annars hade det inte varit kul!
Jag har varit och glaserat idag,,glaserade ett av dina alster,,hann inte mer,,mycket att pyssla med tog tid!!du får ju se hur det ser ut kanske inte alls i din smak.
Det ska nu brännas så vi far väl dit några gånger till jag tycker ju det är så kul.
hörs kram Monica

Lena/isis sa...

Härligt med lite vårtecken. Nåt liknande kom ner hos oss igår. Kram

solåkra sa...

Jag tycker faktiskt att det är ganska svårt att hinna med bloggen i perioden. Nu är jag kanske inte så himla ung, 42, men ändå.