2011-03-31

Hjärtegåva- Fåglar o Blommor

Jag har varit sekr. i Hembygdsför. i ngr år, men kände att efter min hjärtinfrakt, var jag inte alltid så på G.Jag avsa mig vidare jobb i styrelsen. Nu har jag förmånen att få vara med i gänget ändå- när man vill o orkar finns det alltid jobb i olika arbeetsgrupper. Jag tyckte att blommor behövde jag inte ha , men när de envisades . bad jag dem sätta in pengar till Hjärtfonden vilket skedde + Det pågår just nu en Kampanj RÄDDA KVINNOHJÄRTAT - GO RED!! och då fick jag även detta fina armband- med så många fina HJÄRTAN Gissa om jag blev glad!! Det finns att köpa hos bl a KappAhl I går em var jag så ut i trädg. Inte det finaste vädret, men i fönsterlådorna behövdes lite VÅR Det blev blandade Penséer i gult o blått-- o Pensén ska man ju titta i Ögat. Dessa är fina även på avstånd med sina sirliga kanter- MEN MÖT DEN ÖGA mot ÖGA /klick upp bild/ Vilka konstverk o sensationer naturen bjuder!!! Ett annat "konstverk" promenerar omkring varje morg. på vår gräsmatta. Tydligen finns det lite rester kvar, efter fågelbordet? Det är så härligt o se henne picka runt o sen går hon i dammen o släcker törsten. Stor o vacker- kanske är det en Han? Väntande på Henne?? Jag visade ju Fransiga Penséer , men på tal om fransar Fr min senast inköpta tulpanbukett Jag hittade dessa på Lidl - tyckte de så läckra ut även innan de var utslagna o de VAR VERKLIGEN LÄCKRA SE o NJUT o gläds med mig Nu ska vi ut i regnet , endast +4gr.--på Hundpromenad-- Det är alltså lite mer kass väder idag- men UT ska vi Bra när voven tvingar en.. Sen kan vi kura inne i värmen o titta på flera kort o NJUTA av det som ÄR- det blir snart bättre!! HA DET GOTT ALL GOINGAR I MIN BLOGGVÄRLD Stora Kramen NINNE

11 kommentarer:

mammi sa...

Du får väl ordna en utställning och visa allt du vunnit eller fått. Var inne hos frissan (heter det frissen om det är en man) mitt inne i stan, parkerade vid Boulevarden, och frös halvt ihjäl på vägen till bilen. Skulle ju stajla till mig, tog vårkappan, inga vantar. Termometern visade + 2 grader lite blåst och regn. Fy f-n. Har inte tinat upp ännu. I morgon har de lovat oss +15 gr.
Var innte på växthuset för inköp av 4 penseér att sätta i Unos "blomlampa" blev lite mer, ut och gräva, när jag töat upp.
Kram

Susann sa...

Fint armband som kom till dej.
Sen har du nog fått mej till att ev. inhandla
penseér, dina var ju jättefina! Jag brukar inte köpa dessa första vårblommor, men hittar jag såå fina kan jag nog inte låta bli.
// Susann

Anna Vattenkanna sa...

Jag klickade upp dina penséer och den violetta bara LOG mot mig. Inne i mitten ser det ut som om det sitter en gul SMILE-gubbe, hihi.

Kram Anna Vattenkanna

Lena/isis sa...

Fina penseér och likaså de fransiga tulpanerna. Jag har också en sån bukett på köksbordet just nu. Armbandet är också så fint. Så det finns på Kapp- Ahl. Måste jag kika efter. Kram

Bea sa...

Hej!
Allt har sin tid och förstår att tiden för föreningsliv inte känns lika engagerande efter sjukdom. Så fint att du blev i alla fall uppmärksammad för den tid du lagt ner för föreningen och pengar till kampanjen känns säkert angeläget.

Mmm...så söta Penséer! Nu verkar det som om vi får varmare väder och jag hoppas att jag ställa ut några Pärlhyacinter på trapppan snart :)

Må gott!
Kram /Bea

ormbunke sa...

Grattis till de fina armbandet. Kul med lite uppskattning. Penseérna är ju jättesöta. Det är ju hundväder i dag så det är klart du måste ut. Men det väntas bättre tider. Ha de gott. Kramar. Anita

Susie på Stjärnarve sa...

Vilken perfekt present! Jättefin!! Och vilka fantastiska penséer - hoppas det finns såna här på Gotland. Ska åka till Jonas Växthus i helgen och kolla lite. Alltså "bara titta" vilket brukar sluta med att man kommer hem med massor av växter.
TREVLIG HELG
Susie

NinaH sa...

Så bra idé & trevligt smycke från föreningen!
Läckra tulpaner du funnit!!!
Och så fint det blev i lådorna!
Nu är det gott kunna få vara utomhus och riktigt njuta!

Monica sa...

fint armband,, Embla hittade mitt gamla berlock armband idag vid vindsröjningen,,hon putsade upp det och nu har hon ett riktigt fint modernt armband,,ha det gotto kram Micka

Gunilla sa...

Vilka otroligt fina penseer nu måste jag köpa och ställa ut på bron.
Jag har inte sett den sorten tidigare är det någon nyhet.

Vilket fint armband du fick det är du verkligen värt en liten uppskattning.

Ha en riktigt fin fortsättning på veckan
Gunilla

Anni sa...

Oj, vilka vackra penséer du hittat - sådana har jag faktiskt aldrig sett! Och så fint armband, vad roligt att få sådan uppskattning!