2011-06-10

OP o klar för sommarens njutning.Blommning o åter blommning..Underbart....

Mycket har hänt sen sist jag blogga. Nu är jag opererad för starr på bägge mina ögon. Känns bara bra nu. Har varit ute i trädgården o beundrat o njutit. Blivit lite mer ljuskänslig förståss, men vädret var snällt-- efter INTENSIVA SOL- dagar blev det fr.o.m i onsd. /OP-dag/ mulet o det har t o m kommit Regn så vi har sluppit vattna. Det var säkert för att behaga mej, som det slog om?? Tråkigt är det för alla skolavslut. naturligtvis, men jag tyder det till det positiva.. Jag har varit på växtmarknad o lite andra växtförsäljn.ställen. Skulle inte ha så mycket, men det det blev lite här o var. Igår var jag ute i duggregn o dis o plantade o greja. Kan ni förstå att man frös om fingrarna- Jo så var det faktiskt Idag har tempen orkat upp till 17 grder o solen tittar fram, men så blåser det lite otrevligt. Ett inlägg blev iaf tack vare detta?? SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ nu hälsar jag till er Ta vara på det vackra o njutbara!!!!!! UNDERBART ÄR KORT....... trots att den är vacker, även i sitt förfall?? Den sköna Paeonia Suffruticosa Pink har gett upp för iår men 3 st ljuvliga gräddbakelser har den bjudit på Nu får jag njuta foton... Inte ska jag klaga på prakten som nu finns. Mormor Fridas ros har redan börjat blomma-- och även Jasminen sprider sin ljuva doft.. och mycket mycket mer. Doftpioner har jag på flera ställen o de som står lite skuggigt blommar nu. Iris o även Dagliljor tjusar mina rabatter. Sen får jag inte glömma vår svartvita Flugsnappare, som tydligen fått en hona i en av våra holkar. Han sjunger sin ihärdiga trudelutter för henne o för oss från tidig morgon till sen kväll. Mycket att glädjas åt.. DET ÄR EN UNDERBAR TID..
Ja som ni förstår blir det lite bloggpauser fr o till-
allt beror på vädret- det ÅSKAR ju när blir mulet o regn,
så då kan man intet göra här--- men jag kan säkert inte låta bli.
Vill gärna visa er det fina som jag har??Får väl försöka
som Susie på Gotland- göra en video- men jag är ju inte
så duktig på sånt!!Ska väl lyckas ngn gång??
Sen blir jag såå glad när ni ger Er tillkänna när ni varit
inne o kikat hos mej. Tack för det!!
ALLA BLOGGKOMPISAR
en riktigt skön sommar
NINNE
PS. Kolla månadsbilder i hög.spalt.
Det är stor skillnad på 2010-2011

8 kommentarer:

Lena/isis sa...

Ja , det finns så mycket att njuta och glädjas åt nu. Det är underbart....

Så du har opererat dig. Måste kännas bra....

Sköt om dig nu efter operationen.

Kramar

Susie på Stjärnarve sa...

Här är det strålande sol och stekhett, skulle gärna sett att vi fått lite regn i morse när det var lite mulet och man hörde åskan långt ut över havet. Men...neeej! Inte en droppe kom det!!
Fast det var väldans fuktigt - och varmt - så jag orkade bara klippa innerträdgårdens och förträdgårdens gräsmatta (med ny åkgräsklippare) och rensa halva gräs- och bamburabatten.
Vill du så kan jag tala om hur du gör en bildserie, jättelätt, men du måste först skaffa dig Picasa till bloggen.
TREVLIG HELG

Bea sa...

Hej vännen!
Saknat dig och du har tydligen haft en operation sen sist. Vilken tur att det gick bra och allt blir bättre då med läsningen framöver.

Pust och suck, vi har en tropisk värme för tillfället, över +30 grader idag....det gick inte att vistas ute just då!! Nu skall jag plantera några krukor bara temperaturen sjunker en aning.
Må gott!
Kram / bea

Anette sa...

Vad skönt att operationen är över nu! Kommer du alltid att vara ljuskänslig eller är det bara i början? Mycket fint har vi att njuta av nu. Ännu väntar jag på pioner och jasmin, men en del rosor har slagit ut och så jättevallmo förstås. Ha en fin helg. /Anette

Christina sa...

Visst har vi en härlig tid framför oss! Vad skönt för dej att din operation är över, så att du kan njuta av sommaren!

Knatten sa...

Vad gott att "dina ögon är färdiga" så du kan se allt ljuvligt ordentligt. Det är ju sååå mycket att njuta av nu.
Ha det gott i helgen. /Knatten

mammi sa...

Nu är det ingenting som funkar för mig, inte ens kommentarsrutan ??? Jodå jag har sett dins vackra blommor. Det där med ljuskänslighet har jag också drabbats av efter mina 2 operationer. Har alltid solglasögon, behövde det inte innan.
Ha det så gott
Kram

ormbunke sa...

Så skönt att OP är över. Men du behöver kanske läsglasögon för det har jag. men det tar ju sin lilla tid innan man kan prova ut.Skaffade också solglasögon med styrka i.
Härligt att kunna njuta av alla dina fina blommor och den lilla flugsnapparen. Det går ju så fort att man hinner inte ens med med kameran. Det är alltid något som slagit ut varje dag.Hälsa gubben och ha de gott. Kramar. Anita