2010-01-31

Ut en runda-trots snö o kyla

Ngt lite fr dagens kylslagna promenad. Termometern visade
på -3 BARA, så vi tänkte nu får vi ut o ha lite frisk luft. Icke var den särskilt skön o frisk. Råkallt o fuktigt, men vi fick ju lite motion i alla fall.
Det är bättre o sitta inne o läsa bloggar o njuta av alla härliga bilder som serveras här.
Jag får bidraga med en bukett GULA tulpaner, som just gläder oss själva

Vi lever på hoppet om SOL i alla fall. Sen kan väl snön få ligga här nere också över v.8, så blir det lite vintersport på hemmaplan för de som inte ska resa iväg.
Önskar att Ni alla får en bra vecka med precis det väder som Ni vill ha??? 
Tur att vi inte kan bestämma det var o en??Eller!!!
Nej vi får väl ta det som det är o
Må väl alle man o längta inte ihjäl ER

Kramisar  från Ninne
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Susie på Stjärnarve sa...

Här är en som knappt styckitr näsan utanför dörren idag. Istället har jag suttit limmad framför datorn och försökt sätta mig in i alla finesser. Hitintills har det gått bra - förutom att min profilbild inte visas under FÖLJA hos mina vänner. Vet inte varför, men det ska väl ordna sig också så småningom. Kram Susie

Anonym sa...

Igår hade -18 och lusten att gå ut var inte så överhängangade. Idag vräker snön ner...igen. Våren är inte i sikte än.
Ha en bra dag
Susanne

mammi sa...

Det måste ju vara skönt med en promenad i detta väder. Men snart blir det vår, hoppas jag. Avundas alla som kan ta en promenad
Kram
Marianne

ormbunke sa...

Idag tänkte jag att nu får vi ta tag i det som vi försökte i förra veckan. Gå ut en timme varje dag.
Idag blev det lite snöskottning igen då det har kommit några cm idag. Rått är det men man får väl palta på sig.Men kameran får nog stanna hemma. I morgon har de varnat för ett nytt snöoväder. BRRRRR!!!!
Idag petade jag ner några små fröer från min trädpion. Tror du de kan gro. Jag har inte så bra på det här med fröer.Ha en bra måndag. Anita

Maria i Sennan sa...

Sitter och tittar ut..ska man våga..e livrädd för att trilla å inte kunna komma upp igen..mina fötter e inte alltid att lita på..
Må så gått..Maria

NinaVästerplana sa...

18 cm snö vräkte ner igår kväll o i natt så nog kom jag ut några timmar idag.... Men jag fick hjälp av en granne med traktor-skopa så jag slapp vägen o gårdsplanen ;-) Men nu är det skönt o sitta o kura framför datorn i brist på brasa ;-)
Ha´t himla gôrgôtt i snön
Nina

Monica sa...

hördedu kan du fixa in en sådan fräck kalender till mej med,,kanske i helgen,,Åsa kör blir bra,,hoppas vädergudarna är med oss,,vi ska ut och basta nu ,,behövs är iofsej bara minus två nu..
ha det gott hgälsa pa kram Monica