2010-02-16

lite sanningar,TACK för Award + Köksfönster

Tackar för denna Nu först kom jag på hur man fixa in den hit. Jag får väl skriva lite "ordentligt" om mej o mina sanningarna?? 1. Blått är min färg 2. Har alltför mycket samlarmani. (enl mannen) Elefanter, Tomtar, Pyttesmå fig. mm mm 3 Dokumentera genom foto /Ca 5-6 hyllm. album/ 4. Tycker om att Resa o uppleva /helst inte i flock/ 5. Skriver: Dagbok, Resor o upplevelser (se 3,an),, "Mitt Livs historia" är på G i datorn. /bara för ättlingar/ 6. Gillar att ÄTA GOTT, gärna med 1glas vin, även till vardags.. Umgås med GOA vänner Fixar ganska lätt ngt av ingenting även om det ser tomt ut i kylskåpet. /har frys o konservreserv/ 7. Vill vara en riktig vän: GE ,, ett leende - en tröstande hand -ett lyssnande öra -el. prata om --Jag finns ! OM Du vill?? 8. Är GLAD o TACKSAM för de ggr jag har fått tillbaka enl Punkt 7 Där är alla ni på bloggen inberäknade. Det var lite om mycket eller tvärtom? Nu till dagens sanning. JAg fick ju en utmaning till att visa mitt KÖKSFÖNSTER. O ve o.fas. Där stod Julstjärnorna kvar-väldans fina visserl. MEEn vi har ändå ½febr, så jag fick ju lova att bättra mej NU kan ni se vad jag gjort. Planterat om o satt flera stickl. av Palettbladen, som jag haft i skymundan sen nov. 7 st små krukor med plantor. Vad månde bliva?? Tulpanerna fr förra veckan ,hänger osså med- o om Ni såg min Fina gardinkappa så kan jag prata om : Det är ett gammalt hemvävt lakan /därav sammansytt.i mitten/ med virkad spets. Min Mor har både vävt o virkat o initialerna är min mosters. Jag fick detta i arv o tycker det är ngt alldeles extra, eftersom min mors hela hemgift brann inne strax efter hennes giftermål, o endast det som hon gjort till sin syster fanns kvar. Eftersom det är lika hopplöst väder här ff, så får jag väl visa en tydlig bild av trädg. Det skymtade lite genom fönstret o här gick jag utanför rutan o tog "utsikten" så det får bli slutklämmen för dagens historia. Har Ni orkat med ända hit så blir jag naturligtvis JÄTTEGLAD om Ni sätter en liten komment Jag har ju inte lyckats sätta in besöksräkn. Det får ligga på vänt, som så mycket annat.. Så önskar jag att ALLA Ni GOA människor som har blivit såna härliga positiva injektionssprutor med alla underbara idéer o tips osv, som man får ta del av HA EN RIKTIGT BRA VECKA-SNART KOMMER VÅREN STORA KRAMEN från

8 kommentarer:

Gunilla sa...

Hej Ninne

Vad fint ditt köksfönster blev. Och gardinen var ju jättefin, tänk vilket jobb de la ned förr på att brodera initialer och virka spetsar på allt.

Ha det gott
kramen/Gunilla

mammi sa...

Vsst är din gardin fin, ännu vackrare i verkligheten. Slitstarka är de gamla goda tingen. Har arvegods hemvävda lakan med spetsar och grejor och de slits aldrig ut.
Ha det så bra,vi syns
Kram Marianne

Anonym sa...

Hej Ingrid. Får väl räknas in i bloggänge fast jag inte odlar, just nu odlar jag min själ ;-) det är inte illa, eller hur. Mannen skottar snö och jag plockar inne här var nog nästan en halv meter, I morgon åker han, då ska vi väg tidigt, men det stämmer det du skrev om dig, systera mi. Det är kanske dags för en ny Kinaresa? Ha det gott i vårintern. Vi hörs. Kram Solveig

Sköna o Gröna Ting sa...

Hej Ninne.
Klar vi vill lämna en härlig kommentar till dig:)
Kul att få läsa lite om dig Ninne, du verkar vara en helhjärtad person och lever fullt ut.., tänker på vinet till maten, det är livskvalitet det:))))
Jag borde unna mig själv lite mer, är ganska dålig på det.
Köper jag något till mig själv kan jag gå och älta det hela dagen och ifrågasätta om det verkligen var nödvändigt.., hmm, får bli ändring på detta!!!

Vackert ditt fönster blev och det skall bli kul att följa dina sticklingar, ser ju på dina andra bilder att du har gröna fingrar så jag förväntar mig goda resultat:)
Nä då.., känn absolut ingen press Ninne!:)

Ha en underbar dag
Kramar till dig
Marianne

Maria i Sennan sa...

Full fart kan jag läsa mej till..så det ska bli en blogg med ditt liv..ja jag samlar ju på mej gamla bilder..Ha det..Maria

Bea sa...

Så trevlig läsning av dina avslöjanden.
Jag gillar punkt 7 och det behövs idag med såna vänner som du som har åtminstone som mål att le och räcka en hand till den som behöver! Fint av dig!
Kram / Bea

Njut i din trädgård sa...

Roligt att få veta lite mer...

Jag är här och läser och idag blev det ett avtryck!

Trevlig helg!

Glädjekällan sa...

Gamla textilier har något visst. Är det då minnen förknippade med dem blir det ju ytterligare lite extra.
Fortsatt trevlig helg
Birgitta